Wim Janson

Op 29 april 1964 zag ik het levenslicht. Na het VWO en mijn diensttijd ging ik in 1986 bij Blokker aan het werk als filiaalmanager. Na 6 jaar ging ik aan de slag bij Unigro Levensmiddelengroothandel als bedrijfsspecialist.
In deze functie begeleidde en adviseerde ik supermarktondernemers.

In 1994 werd ik benaderd om te komen werken bij een assurantiekantoor. Het beviel dermate goed dat ik in 1997 samen met mijn toenmalige compagnon als zelfstandige onderneming verder ging. Ik specialiseerde mij in hypotheken.

In 2005 heb ik mijn activiteiten ondergebracht in Wim Janson Hypotheken & Verzekeringen BV. Vanaf oktober 2012 zijn we gevestigd in Breda. Door samen te werken met onafhankelijke specialisten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en administraties kunnen wij een deskundig en persoonlijk advies bieden.

In mijn vrije tijd mag ik graag op de motorfiets met een tentje achterop erop uit trekken. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Stichting Alpe d’Huzes als motard en teamleider verzekeringen.

Jeroen van Og

Na mijn opleiding Commerciële Dienstverlening aan het Florijn College in Breda ben ik 4,5 jaar werkzaam geweest als verkoper en later als assistent bedrijfsleider in de wit- en bruingoed branche.

Hierna, als Cliëntadviseur bij de Rabobank en ABN AMRO Bank ben ik besmet geraakt met de dynamiek van de verzekeringen- en hypothekenmarkt.

Sinds oktober 2009 ben ik voor veel relaties een bekend stemgeluid aan de telefoon, eerst binnen ‘De Vries en Partners’ in Waspik alwaar Wim Janson Hypotheken & Verzekeringen toen nog deel van uitmaakte en nu alweer jaren in Breda. Mijn specialisatie is particuliere schadeverzekeringen.

Naast deze drukke werkzaamheden ben ik vader van een zoon en dochter, o.a. actief als ouderraadslid en penningmeester binnen de Ouderraad van hun basisschool en stap ik graag op mijn mountainbike om een stuk te toeren

Eric Bock

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche in de functie van adviseur bij assurantiekantoren en een bank en ook als accountmanager bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

De afgelopen jaren ben ik als zelfstandige mede werkzaam voor Wim Janson Hypotheken & Verzekeringen alwaar ik mijzelf met name toeleg op het adviseren van particuliere en zakelijke verzekeringen en ook de daarbij behorende schade-afwikkelingen.

Theo Marijnissen

Na jaren bij een administratiekantoor te hebben gewerkt met particuliere en zakelijke klanten ben ik per 1 januari 2016 zelfstandig met administratiekantoor Marijnissen financiële dienstverlening.

In samenwerking met Wim Janson Hypotheken en Verzekeringen wordt ondersteuning geboden op administratief en fiscaal gebied, zowel voor klanten zakelijk en particulier als intern.

Door dit samenwerkingsverband kunnen we de klant optimaal van dienst zijn bij vragen over belastingaangiftes, fiscale aspecten van verzekeringen en hypotheken en administraties.