Wim Janson

Op 29 april 1964 zag ik het levenslicht. Na het VWO en mijn diensttijd ging ik in 1986 bij Blokker aan het werk als filiaalmanager. Na 6 jaar ging ik aan de slag bij Unigro Levensmiddelengroothandel als bedrijfsspecialist.
In deze functie begeleidde en adviseerde ik supermarktondernemers.

In 1994 werd ik benaderd om te komen werken bij een assurantiekantoor. Het beviel dermate goed dat ik in 1997 samen met mijn toenmalige compagnon als zelfstandige onderneming verder ging. Ik specialiseerde mij in hypotheken.

In 2005 heb ik mijn activiteiten ondergebracht in Wim Janson Hypotheken & Verzekeringen BV. Vanaf oktober 2012 zijn we gevestigd in Breda. Door samen te werken met onafhankelijke specialisten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en administraties kunnen wij een deskundig en persoonlijk advies bieden.

In mijn vrije tijd mag ik graag op de motorfiets met een tentje achterop erop uit trekken. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Stichting Alpe d’Huzes als motard en teamleider verzekeringen.

Marjon Krijnen

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële branche. Na het afronden van mijn opleiding Bedrijfseconomie in 2001 aan de Hogeschool Zeeland ben ik mijn loopbaan gestart bij de Rabobank. Daar heb ik mijn kennis en ervaring op mogen doen, onder andere op het vlak van verzekeringen en hypotheken.  

In 2017 heb ik de overstap gemaakt als teamleider bij VCN Hypotheekservice en sinds oktober 2021 mag ik mij met veel plezier inzetten binnen het team van Wim Janson Hypotheken en Verzekeringen.

Of het nu gaat om een vraagstuk op het gebied van schadeverzekeringen of hypotheken, ik word er blij van als ik mijn deskundigheid en doorzettingsvermogen in kan zetten om op de best passende oplossing te realiseren.

Naast mijn werkzaamheden mag ik graag een wandeling maken in de natuur, samen met mijn hond. Een frisse neus halen, lekker bewegen in een prachtige omgeving. En ieder seizoen heeft wel iets moois. Daarnaast kook ik graag, klets ik graag bij met familie en vriendinnen of duik ik in een fijn boek.

Walter Marijnissen

Via Hubo en Edah kwam ik in 1987 bij levensmiddelengroothandel Unigro te werken als bedrijfsadviseur, waar ik in 1992 Wim Janson heb leren kennen en mee heb samengewerkt. Hierna ben ik van 1995 tot eind 2018 werkzaam geweest als vestigingsmanager bij Kwantum.

Sinds 2019 ben ik bij Wim Jansen Hypotheken & Verzekeringen het team gaan versterken. Hier heb ik een ondersteunende rol bij het bewaken en controleren van de verzekeringsportefeuille.

Ik ben opgegroeid in Breda, maar ik woon momenteel met mijn vrouw en 2 kinderen in Dorst.

Eric Bock

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche in de functie van adviseur bij assurantiekantoren en een bank, tevens als accountmanager bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

De afgelopen jaren ben ik als zelfstandige mede werkzaam voor Wim Janson Hypotheken & Verzekeringen alwaar ik mijzelf met name toeleg op het adviseren van particuliere en zakelijke verzekeringen en ook de daarbij behorende schade-afwikkelingen.

Theo Marijnissen

Na jaren bij een administratiekantoor te hebben gewerkt met particuliere en zakelijke klanten ben ik per 1 januari 2016 zelfstandig met administratiekantoor Marijnissen financiële dienstverlening.

In samenwerking met Wim Janson Hypotheken en Verzekeringen wordt ondersteuning geboden op administratief en fiscaal gebied, voor zowel zakelijke klanten, particulieren alsmede intern.

Door dit samenwerkingsverband kunnen we de klant optimaal van dienst zijn bij vragen over belastingaangiftes, fiscale aspecten van verzekeringen en hypotheken en administraties.

Linda van Kooten

Mijn motto is afspraak = afspraak. Bij mij staan de wensen en behoefte van onze klanten centraal.

Ik beschik over bijna 40 jaar werkervaring in de financiële branche, met als kernwoorden integer – commercieel – servicegericht – accuraat -deskundig.

Ik ben mijn carrière begonnen in de verzekeringsbranche. Daarna ben ik 29 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank en aansluitend als medewerker bij een serviceprovider in hypotheken.

Vanaf half december 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Wim Janson Hypotheken en Verzekeringen. 

Ik omschrijf mijzelf als representatief, accuraat, analytisch, flexibel en ik heb zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. 

In mijn werk word ik enthousiast van de veelzijdigheid van de werkzaamheden, het zelfstandig plannen, het organiseren van mijn dagelijks werk en om te denken in oplossingen.