Hypotheken

Geen enkele financiering is hetzelfde. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen moet veel aandacht worden besteed aan uw persoonlijke situatie.

Alle omstandigheden, wensen en verwachtingen moeten zorgvuldig worden afgewogen en dienen bij het advies betrokken te worden.

Bijvoorbeeld een hypotheek met de laagste rente hoeft niet altijd de voordeligste te zijn. De premie voor de aflossing bepaalt immers mede uiteindelijk de totale kosten.

 

Verzekeringen

Onbezorgd wonen in een huis waar u zich veilig voelt. Met uw eigen waardevolle spullen. Zorgeloos rondrijden in uw nieuwe auto. Lekker toeren op uw motorfiets. Weten dat u op vakantie goed verzekerd bent.

Dit zijn maar enkele voorbeelden waarbij u de zekerheid wilt hebben dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële nasleep na een eventuele schade.

Neem gerust contact op voor ons complete aanbod verzekeringen zoals:

Opstalverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering

Motorfietsverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Caravanverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Aanhangerverzekering
Ongevallenverzekering
Pleziervaartuigenverzekering
Doorlopende reisverzekering
Kostbaarhedenverzekering
Spaarverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Overlijdensverzekering
Woonlastenverzekering
Uitvaartverzekering
Ziektekostenverzekering

Administratie

Administratie is natuurlijk een ruim begrip. Wat ons betreft valt hier niet alleen de daadwerkelijke bedrijfsadministratie onder, als ook belastingen. We hebben het hier dan over de belastingen voor ZZP-ers en startups als ook over de belastingen voor particulieren. 

Met een immer wisselende regelgeving vanuit de overheid kan het zeker geen kwaad om eens een van onze specialisten mee te laten kijken bij uw aangifte.