Steeds meer mensen maken zich zorgen over hun financiële vooruitzichten. Gold dit in 2021 nog voor 23% van de bevolking, afgelopen jaar is dat tot bijna 30% gestegen. Vooral jongere mensen zien de toekomst minder rooskleurig tegemoet.

En dat is niet onterecht, blijkt uit cijfers van budgetinstituut Nibud. Dat ziet meer huishoudens in de financiële gevarenzone komen. Maar hoe voorkom je dat? Nou, niet door je alleen maar zorgen te maken! Je zult in actie moeten komen en je realiseren dat jouw financiële toekomst begint met de beslissingen die je vandaag neemt.

■  FINANCIËLE ‘TOEKOMSTSCAN’
Financiële kwesties in kaart brengen is waarschijnlijk niet je meest favoriete klus. Begrijpelijk, het is ook best ingewikkeld. Maar als je het stapje voor stapje doet, valt het mee. Om je op weg te helpen, is er de Financiële ToekomstScan. Als je die invult, weet je binnen een paar minuten op hoofdlijnen hoe je ervoor staat.

 

■  VEEL INFORMATIE
Daarnaast is er veel informatie verzameld over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw geldzaken. Er wordt uitgelegd wat de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen kunnen zijn en wat je daar op voorhand aan kunt doen. Op de eerder vermeldde link naar de scan, lees je de artikelen daarover.

■  RAAD EN DAAD
Door je hoofd af te wenden van lastige financiële kwesties kunnen risico’s ontstaan die je helemaal niet wilt en hoeft te lopen. Reden temeer om in actie te komen en het te onderzoeken. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Als Erkend Financieel Adviseur helpen wij je graag en staan je met raad en daad bij. Wij kunnen voor veel gebeurtenissen berekenen wat het financiële effect is, maar ook advies geven over de mogelijkheden die je hebt om er iets aan te doen.

Maak dus gerust een afspraak met ons. Wij nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de scenario’s van je financiële toekomst in kaart te brengen.is er