Een reisverzekering. We attenderen u er regelmatig op. Uit het volgende verhaal blijkt hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

Afgelopen week stond het verhaal van Petra uit Genk (B) in de krant. Haar zoon heeft op Bali een ongeluk gehad. Een automobilist reeds hem daar van zijn brommer. Jorgo ligt daar -na een aantal operaties- nog steeds kritiek in het ziekenhuis. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt hij geen reisverzekering te hebben afgesloten. Petra draait op voor de kosten van het ziekenhuis maar óók voor het terughalen van haar zoon naar België: geraamde kosten ruim € 200.000,=.

 

Wat de reden of oorzaak is van het niet afsluiten van een reisverzekering doet er even niet meer toe, maar wat wel belangrijk is: dubbelcheck altijd voor je op vakantie vertrekt of de reisverzekering goed geregeld is. We kunnen het niet genoeg benadrukken!

Voor meer informatie, advies of het afsluiten van een (doorlopende) reisverzekering kunt u uiteraard contact met ons opnemen via www.wimjanson.nl/contact.


Link naar het artikel BNdeStem: https://bit.ly/43Y20x4